Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt piano följer noter och det bor känslor i min sång

 

 

 

 

Jag spelade och sjöng på din begravning
för att åttiotvå år är en förbaskat lång tid,
och att jag har fått se dig le under tjugo
är en gåva.

 

 

 

 

Tack.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-17 17:45



Bookmark and Share


  arie
"det bor känslor i min sång" vilket det också gör
i denna fina dikt tillägnad...

det bor så mkt känslor mellan raderna
och trots sitt korta format
så kommer det bilder till mig

för mig blir dikter där adjektiven
lyser med sina frånvaro
och trots detta så förmedlas det bilder

sådan dikter tycker jag är bra
och denna dikt har sådana kvaliteter

tack
2010-03-29

  Ola Rydberg
starkt och berörande
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed