Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text till en person som inte ens vet att jag finns men som betyder mer än någon annan.


Han heter Lars Mattias Winnerbäck

Du är min hjälte
Den jag skulle vilja vara
Så stark och stadig och ändå så djup och sorgsen

Hur kan man se upp till en idol
Gjorde man inte det när man var 14?
Sitter man här som 28åring och känner att din röst inger hopp
Vad har du som gör dig så fantastisk?
Vad är det som gör dig så trygg?
Hur blir du så sårbar på ett tryggt vis?

Idol hur smakar ordet
Ordet idol smakar hallon
Ordet Idol smakar sommar
Ordet Idol smakar tonår

Är et jag som missat denna tid
Har jag missat mina tonår och tar dom nu
Är jag en tonåring egentligen

Det enda jag vet säkert är att
Du är den som kan förstå mig fast du inte vet att jag finns
Du kan sätta ord på dom känslor du inte vet jag har

Tack för det
Tack för att jag fick höra dig
Tack för att du fortsätter med et du gör
Tack Lars Mattias Winnerbäck




Fri vers av edion
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-18 23:39



Bookmark and Share


  greajt
han kan sina grejer han
winnerbäck
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

edion
edion