Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

etthantverk

 

lämnar allt
allt
bakom

allt någonting

vandrar in i ingenting
in i öken

sanddyner mjuka vågsvall

vind för
tälts
baldakiners rytmsteg

trumma flöjt tamburiner
bröllopsfest


stannar upp
ber marker
om lov

kupar händer
om sand

eldar
eldar
i dagars nätter
nätters dagar

sand glöder
glöder
glöder

smälter
ljusvackra korn är ett


stenar males
stenar smälta


kristallklar droppe böljar
andas lever

staven
det långa vassröret
finner fäste

lyfter
röret

snurrar
snurra värld
blåser
cirkel
cirkelljus
blåser

fingrar klipper varsamt av

händer kupas
om

vas
om skål

lägges i sandrede
vingar susar
sveper
om
in

nattens stjärnklara vandrar in
svalkar kyler

tolv gånger tolv
är nio
är tolv

skrudar mig i sandmoln
lyfter skål in i händer

månsilver vattenklara  tindrar i
mina ögon läser
vi vandrar

ser dig

sitta vid eld
bjuder
månsilver vattenklara tindrar i




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-19 12:58



Bookmark and Share


  Quasimodo
Orden smeker och håller en fin känsla och bild mitt i månsilvret!!
2010-03-19

  kråkan VIP
vackert som vanligt..:)
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser