Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cynis narci farsi

visslar visst
om framtidstvist
på cyniskt vis
för bortom glömt
lämnar alla
detta nu




Fri vers av ffredfr
Läst 297 gånger
Publicerad 2010-03-19 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr