Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi växer

jag förstår
du vet
jag känner
du ser
vi når
med utsträckt tanke
vi går
över alla hinder
vi växer
ihop




Fri vers av MOtpOL
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-11-05 01:35



Bookmark and Share


  Helene Phoenix Angel
Jag älskar dig.
2005-11-05

    ej medlem längre
brödraskap, systerskap.
2005-11-05
  > Nästa text
< Föregående

MOtpOL
MOtpOL