Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piruetter i min själ

mitt hjärta
är din lekplats
där du tumlar omkring
leker tafatt
gömmer dig
kikar fram
tar med mig i din dans
piruetter i min själ
gör mig yr
gör mig matt
forsar fram
bland mina skrymslen och vrår
du fyller mig




Fri vers av MOtpOL
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-11-05 01:41



Bookmark and Share


  Helene Phoenix Angel
Alltid. Så länge du vill.
2005-11-05
  > Nästa text
< Föregående

MOtpOL
MOtpOL