Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reaktion

beröring
reaktion
en kyss
passion
letar sig fram
ur inombords djup
låter sig lockas
tillåts bryta ytan




Fri vers av MOtpOL
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-11-05 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MOtpOL
MOtpOL