Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andetag mot min kind


jag vaknar
av andetag mot min kind
känner
din hand på mitt bröst
söker
dina drag i mörkret
ler
somnar om
vet
att du är kvar när morgonen gryr




Fri vers av MOtpOL
Läst 509 gånger
Publicerad 2005-11-22 00:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du förmedlar en väldigt trygg stämning i denna
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

MOtpOL
MOtpOL