Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan cirkeln sluts

vid vägens ände
hon sitter
med sorg i blick
hon letar något mer
tillbaka för att åter börja om
utan början
utan slut
hon reser sig upp
påbörjar åter sin resa
med hopp om ett mål
förväntan om mening
innan cirkeln åter sluts




Fri vers av MOtpOL
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-12-18 20:20



Bookmark and Share


  Wretling
Ah bra dikt !
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

MOtpOL
MOtpOL