Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring explosion

förväntan
att känna
mjukhet värme
som nalkas lockas
kommer närmre
en kort sekund
blir evighet
två hjärtan
i stilla galopp
spänning
magi passion
innan lätt kontakt
beröring explosion
en kyss




Fri vers av MOtpOL
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-05 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MOtpOL
MOtpOL