Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett uppriktigt hjärta

Ett uppriktigt hjärta.

Som jag kan tro på

Två älskande armar som aldrig släpper mig.

En god människa som jag kan lita på.

Det borde inte vara så svårt ?

Att hitta ett ärligt hjärta.

Jag tror inte jag begär för mycket ?

Bara en gång i mitt liv jag vill bli rörd av

En människa med ett uppriktigt hjärta

Jag kommer inte spela dum igen.

Jag kommer inte att spela ett spel som jag inte kan vinna.

Men jag tror fortfarande att nånstans finns

DU




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-19 20:26



Bookmark and Share


  Anna*
Om det ändå vore så enkelt som att det handlade endast om uppriktiga hjärtan ...
2010-03-20

    ej medlem längre
Fint...
2010-03-19

  Johan Bergstjärna VIP
Bravo!
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman