Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En flashback till 2006


Mina drömmar

Du är den jag drömmer om när jag somnar på kvällen

Och du är den jag tänker på innan jag släcker ljuset

När du står bredvid mig kan mitt hjärta inte vara stilla

Jag hoppas att ingen annan kan se hur du får mig att känna

Jag kan inte låta någon få veta någonsin

Jag önskar

Att jag inte behövde dölja allt detta kärleksfulla jag tvingas stänga inne




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-19 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman