Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte kommunicera är också ett meddelande som tolkas av den som hoppats på kommunikation.....


Tystnad

Din tystnad ger svar

som besvaras med tystnad

- tillfälligt avbrott?




Bunden vers (Haiku) av desperado
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-19 21:59



Bookmark and Share


    Louvisa
Detta tolkande...
Snygg!
2010-03-21

    Bodil Sandberg
ja tystnad kan tolkas på flera sätt
kanske är det svårt finna orden
eller är tjall på linjen rätt och slätt

mycket mycket bra haikat min vän
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado