Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blev kysst av en nyckfull herre.


Jag blev kysst!

Jag blev kysst på hand av våren idag
jag blev som berusad av lycka
mitt hjärta hoppade hage på en snöfri grusgång

Jag blev kysst på hand...
men våren är en nyckfull herre
så för säkerhets skull behöll jag handsken på




Fri vers av Ingrid Ottosson Losell
Läst 476 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-03-20 13:36



Bookmark and Share


  Bizon
Fint - och den där handskens tillstånd känner jag igen - efter en lång vinter släpper sömmarna in lite ljus här och var - som för att vänja oss handskbärare vid vad som komma skall.
2010-04-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så fint skrivet. Man grips tag av känslan och hoppar själv också hage. =)
2010-04-06

  Anna*
Underbar teckning! Du är begåvad både att rita och skriva!
2010-04-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vilken fin teckning!
Så duktig Du är!
Blomman är
så fin där
och fingret
som håller och
texten den om
våren den går
också hem...
2010-03-30

  erkki
Ja, Kung Vinter är inte mycket att lita på i dessa tider. Men visst är han stilig!
2010-03-25

    ej medlem längre
Verkligen mysig! Och oerhört vacker bild!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Ottosson Losell
Ingrid Ottosson Losell