Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagboksdikt från 2 vintrar sedan


Minne

Hur kan ett minne stanna så länge

Kommer det någonsin att försvinna ?

Även stjärnorna slocknar och faller ur skyn

Hur kan någon som borde vara glömd

Fortfarande vara här med mig idag

Kommer minnet någonsin att försvinna ?

Borde inte jag börja leva mitt liv för mig själv

Borde det inte vara lätt att förälska sig i någon annan

Kommer din röst alltid eka genom mitt hjärta




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-20 14:49



Bookmark and Share


  Anna*
Bra och välformulerade frågor ... vissa ekon vill vi ha och andra inte.
2010-03-20

  Amorina
Jag håller med föregående kritiker.

Det finns sånt som man aldrig glömmer. Även om det gör ont, så tycker jag att det ligger något vackert i det ändå.
2010-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Vissa avtryck är djupa.
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman