Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den eviga och förbannade frågan


Venus och Mars



Hon:

Älskar du mig?
I den här frisyren?
På riktigt?
Idag också?
Ska jag ta den här klänningen?
Vad vill du äta?
Vad tänker du på?
Vi kan väl sitta ner och prata lite?

Han:

Jadå.
Den är okej.
Javisst.
Jadå. (Suck)
Den duger.
Det kvittar.
Ingenting.
Om vad?

Hon:
Jag sätter på kaffe. Vill du ha?

Han:
Visst.







Fri vers av Stardust VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-20 18:18



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Bra tänk vad olika vi är :)
mvh Anna-Karin
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP