Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytterliggare en dålig och ostrukturerad kaosdikt från vintern 2006 : (


Magi

Bara du

Kan få denna värld att verka ljus

Bara du

Kan få mörkret att försvinna

Bara du och ingen annan

Fyller mitt hjärta med kärlek

För bara du

Kan göra denna förändring i mig

Du är mitt öde

När du håller min hand

Förstår jag det magiska du gör




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-20 18:41



Bookmark and Share


  Amorina
Vacker och berörande text som förmedlar känslan av att vara kär. Det finns "bara" denna "bara du". Det är ju så det känns, att vara kär.

Jag tycker särskilt om de sista två raderna: "När du håller min hand förstår jag det magiska du gör".

Titeln är fin också, "Magi".
2010-03-20

  thyra
Fint med bara du i början på raderna. En sann känsla i orden! Fint!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman