Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När smärtan sätter in.. Mitt i vintern.. (2007)


Säg inte

Säg inte att tiden kommer att lindra smärtan

Säg inte att efter regn kommer solsken

Sitt inte där och säg att jag kommer älska igen

Säg inte att jag kommer glömma

Att allt kommer bli bra

Säg inte att allt som händer har en orsak

Att ödet spelar oss ett spratt

Försök inte att få det låta så enkelt

Vems hjärtesorg är det ?

Din eller min ?




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-21 00:20



Bookmark and Share


  Amorina
Den här texten känns så riktigt, riktigt äkta.
Igenkänning. Berörande.

Och jag tänker: alla dessa människor som vill så väl, vill trösta.
Fast man bara vill få vara ifred för att få sörja.

Känns som att texten beskriver ett tillstånd på väg antingen in i eller ut ur bitterhetsträsket. Ett vägskäl.
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman