Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reträtt


En vandring bakåt
som leder framåt
Andas ut
Bara vara

Tillfälligt tillbakadragande
för att kraftansamla
Slipar eggen för att
lättare kunna skära

En pilgrim vandrar
för att mer än målet nå
Vandringen är ej målet
men målet är slutet där
vandringen bara är en del

I dimmig vandring
ljudet från klockorna leder hem
Visar riktning på något man vet finns
men som inte är fysiskt synligt, än

Dimman skingras inte
det är du som kommer närmare

Går in genom en kyrkport
som leder in i ditt inre
Fram till ett altare
byggt på ditt eget hjärtas grundval

En kyrka ej byggt av människohänder
prisar Gud, närmare än vad du tror

I sann Psalm står Han för ackorden
en brusten röst, förenas med tusentals klara
Tom kyrka uppfylld av det som inte syns
och universums skapare ler

Reträtt – första steget mot anfall
Vardagsproblematik angreppsmålet

”Upp”laddad i ordets dubbla bemärkelse
och en ny vecka klar att klaras av




Fri vers av Regular
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-21 01:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
BRA!
2010-03-21

  Bibbi VIP
Ljuvligt underbar med så mycken visdom och lärdom.

Applåd och bokmärke.
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular