Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal som gatan..


Kämpa

I dag fick jag kämpa

Kämpa för att inte börja gråta

Tårarna kom nästan på jobbet

Fick kämpa för att inte visa mig svag

En omanlig man

En man som visar känslor

Fortsätter kämpa

För att hålla tillbaka känslorna




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-21 17:51



Bookmark and Share


  Articlight
Så dumt, bland kan det vara skönt att
se någon annan vara mänsklig.
Och att det är tillåtet även när man är man.
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman