Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

går och köper linser

jag känner mig mer fri när jag inte bär mina glasögon. istället ser jag sämre då. vad är det då jag bör veta, och drar jag en slutsats?
är det min syn på saker och ting som bör förändras?
jag har likalunda inga 40 000 kr för mina ögon.




Fri vers av ffredfr
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-21 18:28



Bookmark and Share


  Nanna X
du skriver så undflyende och intressant och jag misstänker att det inte är någon idé att fråga varför linserna är så dyra för då kommer du att svar på någon annan fråga kanske, det är ok.
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr