Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan fingrar

 

knopp

med tusende kronblad

 

ellips

auraandnings

ljus

 

kupade händer

om liv

 

andas tung

tyngd

 

mellan fingrar

genom

blad

 

synes

vingar

 

värnadsvingar

 

sluta

om

 

allt

 

är

 

väl




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-22 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser