Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den orangina dagen

när solen vaknade
inom mig
landskapets fägring
i mjukaste skugga

när varje steg
var inuti själva världen

där var jag




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-21 19:42



Bookmark and Share


  rebecca d
när varje steg
var inuti själva världen

där var jag


å fint! mjukt o vackert..det är som man upptäcker dig tillsammans med dig....
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth