Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som jag fick inspiration till under föregående vinter, vid en soluppgång.


Frost


Krasande, sprakande, glimmande frost
Luft,
klara, höga, lysande luft
Fåglar som obehindrat rör sig
med färre moln som barriärer
Träd,
vita, stela, väntande
Hem åt fåglarna
i väntan på våren
Frost, höga, klara himmel!
Solen går upp, men saknar värme




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-21 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten