Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Will you love me?

Will your fingers
caress my scars with desire
future sharpened chin
and chest hair
my new me
in front of you
silently asking
"will you love me?"




Fri vers (Fri form) av Patrik Orion Sten
Läst 272 gånger
Publicerad 2019-09-20 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten