Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Counting stars

A distant love
sharing the same sky
counting stars




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-20 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten