Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

While you dream

While you dream
a part of me is there
in your arms




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 259 gånger
Publicerad 2019-09-23 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten