Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Looking for Orion

Looking for Orion
beyond fast moving clouds
maybe ISS knows?




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-27 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten