Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågor utan svar


En aning av lycka

Varför håller du alltid ett avstånd?
Vaktar du ditt revir?
Har jag gjort obehörigt intrång
när jag kramat dig?

Vill du helst vara ensam
och leva resten av ditt liv
med att sörja det som är förbi?

Jag vill leva nu
och i den korta framtid jag ser,
leva en dag i sänder
nära dig som jag har kär,
känna att du behöver mig
och vill ge mig ett gensvar
med en spontan kram.
Få den närhet jag saknar
och behöver för att kunna känna
en aning av lycka.

Olycklig? Njaa...ensam.










Fri vers av Greta
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-22 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Greta