Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är jobbigt med allergi


Vår utan romantik

Nu blommar björken
nu ryker pollen
på mullen mörk än
där rullar bollen.

Och barnen leker
fast snuvan droppar
och solen steker
på röda kroppar.

Ögonen rinner
tills gräsen blommar.
Droppet försvinner
för hostans sommar.




Fri vers av Greta
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-11 11:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hårda fakta om våren ... Tacksam att själv kunna njuta av blommor och grönska, men lider verkligen med dem som får betala med snuva och rinnande ögon ...
2009-03-11

  Trädflickan
Tror du hade haft det bättre här i mina hemtrakter norröver. Än är det långt till vårblomning. Kan inte vara lätt med allergi.
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Greta