Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handla på postorder

I en postorderkatalog
jag bläddrar och studerar
Vad jag behöver handla
på det jag nu funderar

Ett sortiment från Ellos
består mest av kläder
Men jag behöver stövlar
när det är regning väder

Jag hittar ett par sköna
i grön och härlig färg
Nu kan jag åter vandra
och klättra över berg

Jag letar efter slipsar
till sommarens fest
Kanhända en skjorta
och kanske en väst

En termos från Borås
knallens egna stad
Ett påslakans set
med blommor och blad

Så vill jag köpa strumpor
och några par kalsonger
En skiva kanske många
med fina sommarsånger

En klänning jag beställer
till kvinnan jag har kär
Att göra en beställning
är ej till stort besvär

När postbilen anländer
med ett stort paket
Om jag har handlat klokt
är bara jag som vet




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-22 07:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag ber att få återkomma
som älskare av vers och rimlig text
2010-05-04

    sajo
Det är ju så man ser Ellos katalogen framför sig och jag som har varit motståndare att titta i en sådan katalog, kanske blir det ändring nu.

Bra skriftat.
2010-03-22

  Eva Helene VIP
Skicka in din dikt till Ellos, du får säkert rabatt på din beställning, för bättre reklam än din härliga dikt lär de knappast få!
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO