Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Hans Zimmer- Now We Are Free


Sanna?

När själen möter mig,

så djupt vacker,

vistas jag i

de vackraste av tankar.

Där i djupet i min galax,

ser jag det sanna,

det ljusa,

i liv och kärlek.

Som ljuset ,

färdas de,

mina tankar,

i ett moln av kärlek,

nära men ändå långt bort,

bortom tid och rum,

djupt in i evigheten,

in i ljuset.

Ja, ända in,

i själarnas galax,

där tiden är evig

och kärleken

sann.

 

När själen möter mig så,

är jag en ängel

av ljus

med de vackraste av tankar.

Där i djupet i min galax,

ser jag det sanna,

ljuset,

kärleken.

Som ljuset ,

färdas de,

mina tankar,

i ett moln av kärlek,

nära men ändå långt bort,

bortom tid och rum,

djupt in i evigheten,

in i ljuset.

Ja, ända in,

i själarnas galax,

där tiden är evig

och kärleken

sann.

 



Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 1063 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-06-03 16:04



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tack för din vackra rofyllda sång!
2016-11-20

  M.A.J.R
Alldeles ljuvligt!
2016-06-04

  ULJO
Du trollbinder mig med dina vackra ord
2016-06-04

  rondell
Himmelsk..gudomligt vackert!!!
2016-06-03

  Anya VIP
Fint skrivet....själarnas galax....vackert.
2016-06-03

  M:tin
Väldigt vackra tankar, hoppas att det är sanningen!!!!!!
2016-06-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Spröda toner från änglars klockor, är de vackra orden i din dikt.
2016-06-03

    Peter Söderqvist
Galaktisk sann.
2016-06-03

  Nannie
väldans vacker o spröd
2016-06-03

  Lars Hedlin
En evigt vacker Sanning :)
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP