Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå på knock

Du vet aldrig vad som kommer hända

Vem du kommer möta

Hur du kommer känna

Man vet aldrig

Varför ?

Hur ?

När ?

Kärleken slår till och vinner på KO

För det är det den gör....

Knockar en fullständigt...

Och kvar står man

Paralyserad, konfunderad och helt tom i huvudet




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-22 07:45



Bookmark and Share


  Amorina
Så sant som det är sagt.
Bra liknelse, bra skrivet, tycker jag.
2010-03-22

  Anna*
Japp! Precis så är det!
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman