Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny kurs

 

Det är inte vackert, sa jag.

Jag har upptäckt

att jag gör det här delvis

för att känna mig bättre än andra,

för att vara överlägsen.

 

Vilka behov ligger under det? frågade han.

Vill du ha acceptans

och utrymme

för att uttrycka det som är du?

 

Jag kunde bara nicka.

 

Tänk att du älskar dig själv så mycket

att du är beredd att stånga dig blodig

för att försöka skapa en plats

där du får finnas, sa han.

 

Det är vackert.

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-22 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke