Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burka för män


För att skärma av rabiatfeministernas dömande blickar som menar att mina mansögon bara kan se på kvinnor på ett enda sätt, det sexualiserade sättet, ska jag börja bära burka. 

Om inte slöjtyget kan ta udden av rabiatfeministernas hårda ögon så får jag sy över jeanstyg i ögonluckan och gå med blindkäpp.

Men då kanske rabiatfeministerna menar att jag ändå är samma manssvin som är helt förblindad av de nedre partiernas attribut av kroppen.

För de ser väl knappast någon skillnad på jeans för män och kvinnor?

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Pitbullpudelns kärna
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-22 10:26



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja om det är en ynnest att få bära burka då kan ja ju inte förbjuda männens rätt till detta! Någon jämlikhet måste ju finnas...
2011-01-01

  lodjuret/seglare VIP
jag provade en dag att bära en papperskasse över huvudet sedan jag sett en fotograf's fotografier av nakna kvinnor med just en papperspåse neddragen över huvudet... (jag väljer att inte hänga ut hennes namn här eller det faktum att hon har sin atelje i London) jag ville känna hur det var. För att inte behöva gå alldeles som vilse i tillvaron ringde jag runt till mina väninnor för att hos någon av dem utverka en ledsagare på gator och torg. Det något märkliga var att just när jag avslöjat hur jag själv skulle vara utspökad kom de allesammans plötsligt ihåg att de glömt bort något de skulle ha gjort just den dagen och även den alternativa dagen jag nämnde. Därför gick jag mig iväg till horstråket och betalade för en två timmars lång odyssé genom staden. Eftersom hon var 'egen företagare' stötte detta inte på några problem och jag bjöd henne dessutom på lunch vid en grillkiosk, inte en enda restaurangs personal visade nämligen minsta förståelse för mitt experiment. Men horan tyckte det var en smula omväxling i hennes vardag.
2010-03-22

    ej medlem längre
egentligen borde kanske alla bära en burk över huvudet? lobotomi funkar hyfsat bra också... ;-)
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna