Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min mamma

Min mamma vill sluta jobba för hon orkar inte mer
Och jag försöker fly från mig själv och bli apatisk
För mamma är lusten över och kontroll är allt hon ser
Och jag låtsas känna kärlek men är bara hatisk

Börja om från början – vilket jävla val
Och jag går på svettiga klubbar och dansar
Få en ny infallsvinkel i livet väcker nya kval
Och jag tar en till öl och chansar

Tryggheten har varit mammas älskade kokong
Och jag har alltid fått plats i den
Men osäkerheten har gjort den trasig och trång
Mamma, jag ska sy en ny av siden




Fri vers av kw
Läst 235 gånger
Publicerad 2010-03-22 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kw