Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjuvaktiga skata

Hej din tjuvaktiga skata
Kan du stjäla lite känslor till mig
Om du smyger och skuttar riktigt snabbt
Kanske du kan få tag på något fräckt

Du lilla tjuvaktiga skata
Jag mår inte så bra idag
Kan du inte sno med dig lite kärlek
För jag tror jag behöver det

Ditt lilla tjuvaktiga skatluder
Kom hit med mina saker
Jag behövde allt jag bad om
Och du flyger iväg?

Förbannade Jävla Skathelvete
Jag ska skjuta ner dig med eldpilar
Grilla dig hel med fjädrar och allt
Höra dig skräna och njuta av det




Fri vers av kw
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-09 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kw