Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efterfest

Hur kan tiden gå så långsamt
När man vill att den ska flyga förbi
Varenda spänning i min kropp
Påminner mig om min idioti

Ett beslut jag vill ta tillbaka
Vrida klockan till igår
Men efterklokhetens lätthet
Blir bara en bitter tår

När slutade jag tänka
Varför tänkte inte du
När en smekning var allt som fanns
Nu vill jag gå itu

Och det är orättvist till tusen
Men det finns ingen retur
Jag biter i det sura äpplet
Jag plockade det, eller hur





Fri vers av kw
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-24 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kw