Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla ungdomssynder..


Ögon Hjärta Kropp

Du kvinna

Som skulpterad av Michelangelo

Med ett intellekt sinne värdig ett nobelpris

Vackra ögon som får mitt hjärta att sjunga

Ansiktsdrag som en ängel

Ett hjärta av guld

Och en kropp byggd för synd

Du kommer för alltid finnas kvar i mitt hjärta

Bilden av dig etsad kvar för all framtid på mina näthinnor




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 176 gånger
Publicerad 2010-03-22 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman