Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Elin


Du är vacker när du gråter, du är söt när du spyr.

Aldrig har solen värmt som du.
En bit magma i mitt sinne.

Skulle vilja bära dig som ett barn i magen.
Mata dig med Oden 2,8% och röka fler cigaretter än världen har att erbjuda.
Precis som den en gång var.

Lådorna som packades, tiden som gick.
Vägen är lång men känslan den samma.

" Förr skall skogen bli förvandlad till en duva, innan jag dig min vän överger"

En bit magma i mitt sinne, aldrig haver solen värmt så som du.





Övriga genrer av Galgdocka
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-22 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galgdocka
Galgdocka