Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
borde finnas en kategori som heter tankar


Det är ju inte bra

Flexiebelt som en femöring i ett cementblock.
ungefär lika lätt att hitta.
Driven som en tulpan i amsterdam, för att inte tala om ja du vet vad jag menar.
Men det talas det inte om och det är kanske lika bra.
Men vad vet jag.

Mitt i dan och vi har virvlat vidare. Det brukar i största allmänhet vara lättare att tappa bort sig när det är mörkt. Men så är icke fallet. Det är tamefan för ljust för att det ska vara bra.
Men det talar vi inte om, det är kanske lika bra.

Det jag egentligen inte förstår är varför man skriver ner det man tänker, lägger ut det på nätet och illvrålar mot den som försöker visa lite sympati eller tror att dom är nån satans konstnörd och vet allt och inte kan se skriet som något annat än den ångest alla har nån gång i livet.
Men det talar vi inte om, Det är kanske lika bra.

Betrakta aldrig någon på utsidan utan o slänga ett getöga innåt oxå. Det sägs att man känner andra igenom sig själv. Vad blir då jaget hos den man så kallat känner igenom sig själv? Altså skulel alla kunna vara bomullstussar. Men hur vida de är det eller inte talas det inte om och det är kanske lika bra.

Hade jag varit eller eventuellt funnits. Vilket jag eventuellt möjligen gjorde innnan jag gick. Eller så var det tiden.
Men det talar vi inte om, o det är kanske lika bra.

Matriarkat och pratriarkat, Låter mer som persiskamattor i nått häftigt mönster som tog en jäkla massa år att knyta ihop, än som nånsorts högrepositioner i tillvaron. Ska det va så satans svårt att accepetra olikheterna hos de båda könen?
Det pratas det så stans mycke om o det gott folk det är inte bra.

Har man inget bättre för sig i den här världen. I vissa delar är hondjuren högre i andra så må handjuren va det å.
Varför ska vi va så förbannade lika. O vem talar om pojken som blev våldtagen av 5 äldre kvinnor. Nej emn oj en karl kan inte bli våldtagen..
MY ass säger jag för att citera nån jag känner.
Klart som fan man kan. Man tjatar om att kuken har egetliv. men när det kommer till det o nej då går inte.
Men va fan det är bara o pille lite på de rätta ställena så voila!

ja men det va det ju ingen som ville höra, nej det är inte bra.






Övriga genrer av Galgdocka
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 14:34



Bookmark and Share


  Yrbloss
Nu jävlar har hon sagt det ... med raka puckar...
ja du jag e ju ingen konstnörd eller så men jag gillar texten för den slår huvudet på spiken över vårt sjuka tänkande i allmänhet...

You go girl...:)
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Galgdocka
Galgdocka