Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21/4-09

Jag tittade upp på myran.
Den såg ner på mej och höjde sina ben i otakt.
Jag ska sjunga för dig.
Sågen dånade ut över skogen av kläder på golvet.

Sen kom de där tefaten ett kraschlandade nånstans under sängen och ett vid elementet iköket.
De var gröna förra gången. Idag är de svarta.

sover du fortfarande, sömnpolisen i z uniform.
mummel och kaffedoft.

ett längre samtalmed den ena nämnaren slutade i diskutioner om gula människor mitt i ett haveri.
Dammtussen hade rivit ner blomkrukorna.

Jag tror man måste höja doseringen.

känner mej arg igen för att nu två sekunder senare ligga o lyssna på en myras sång.
musiken är av osmörjda hamsterhjul och en pump som nyss blivit attackerad innifrån av en självmordmal.
Nä jag badade inte i akvariet. Jag skulle aldrig nå upp.

dagens höjdpunkt var nog när jag försökte göra gratäng av mitt finger och potatisen inte längre var gul /vit.
bekommer mej inte men rosalök har aldrig varit populärt.







Fri vers av Galgdocka
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-21 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galgdocka
Galgdocka