Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kroppen runt del 1


Kroppsliga äventyr

Fullkomligt omöjligt.
Man kan inte skriva ut sina händer.
Tänk vilken saga.
Ett helt liv i minne.
Allt ifrån när du torka dig i arslet i söndags morse tills du tog drog mej ur moderlivet för nån minut sen.

Fantastiskt.

Jag har ett helt bibliotek av händer i mitt huvud.
Tillminstingen bilden av dem o där med en bit historia.
För en del är händer en bok.
Hade jag kunnat hade jag lärt mej läsa.

Stirrar ner på de egna.
Vad har d gjort de senaste minuterna.
Jo det har lärt dig en ny dans. Dansat över de utmärkta stegen, i instukrionboken. Inte tango inte valsa, inte nån släng polka heller.

Steg leder till fötter. fötter som så många föraktar eller helt enkelt är rädda för. Fötterna som bär dig hela dan o kvävs varje natt. Skulle du tycka det va trevligt att sitta i en bastu hela dan, för att det är ditt jobb och sedan höra att du luktar illa?
säkert du är ju så jävla sympatisk.

Från botten till toppen. Om man inte står på huvudet förståss.
Men jag är rädd att fothatarna skulle oponera sig då.

Hursom frissyren. Om man nu har någon. Håret som tycker det är så roligt att linda in sig i tungan när man försöker kyssa nån. Det är säkert bara avundsjukt.

Tungan denna underbara uppfinning. Ett snille på smak. man kanske skulle låta den välja kläder nångång.

Näsan polar tydligen inte alls med fötterna o definitivt inte med munnen o du vet d där man sitter på.

Oh tacka gudarna för magen.. helt suverän att hålla upp dörrar och lådor med. För att inte tala om att den är ett fantastiskt förvaringsutrymme för ägg o spermier. Tyvärr försvinner dem efter en stund o blir till någe helt annat. Men annars hade d ju varst bra.





Fri vers av Galgdocka
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-30 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galgdocka
Galgdocka