Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lösryckta meningar i kombination


Brända barn av idag


Vem skulle anklaga Bengt Magnusson för mord?
Skulle du kunna anama faktumet att Ernst va i katten han nu heter, faktiskt också måste ha skor på vintern.

Faster Jan sitter o tittar på dem nu, med kaffet i knät och kakburken så långt ifrån att , faster Jan inte når den.
Moster Eskil har gått ut med hunden.
Min två åriga kusin har just lärt sig att röka hasch.

Men Vem skulle anklaga Bengt Magnusson för mord?
Vem skulle våga doppa Rainfelt i ojla och rulla honom i strössel, bara för att se vad som händer?

mmmoderat ehum tårta?

Gammla barnprogram och jäkla liv.
Jag ska bli byggare Bob när jag blir stor. Och krossa gatan jag står på med rullis , menta och d andra. sen ska ja bygga upp den igen.

Realistisk surrealism
tecknade narkomaner och en nypa salt.
Blanda väl när bullen kommit ur ugnen.
Efter nio månader i 36 o 5.

Speedar vi upp tempot o kör på 200.
då har vi brända barn av idag.

Med förebilder som cosmo politan i både glas o papp.
Med Byggare Bob i spetsen och Bamse på höger flank.
Nalle Phu har hamnat bakom och Televinken finns inte alls.




Övriga genrer av Galgdocka
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-09 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galgdocka
Galgdocka