Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns alla dessa titlar

och vi ignorerar dem fullständigt

 

 

 

 

Jag vet
att du är lika skadad av livet som jag
och jag vet
att du är lika rädd och förvirrad och ledsen
och så vet jag att ingen av oss
riktigt vågar vilja

 

 

Det finns alla dessa titlar
och det finns krav och löften
och ansvar och förhoppningar och
förväntningar
men jag tror mig veta en sak till
och kanske är det här
det enda jag någonsin vetat
för jag tror och hoppas
att det faktiskt går att bara vara
du och jag inuti glädjen och tryggheten
som du ger mig
och så vill jag att du ska få känna
så där som jag känner
när jag vaknar bredvid dig
och därför vet jag att jag kan lova
att jag kommer att göra allt
för att du aldrig ska falla lika hårt igen.

 

 

 

 

 




Fri vers av Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-22 21:40



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Berörande
gillar introt
och
bra slut
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed