Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 

 

 




Natten.

när jag sover
drömmer jag om
barnen
hundarna
trädet

de ser inte mig
jag faller i glömska

när jag vaknar
känner jag dig
huden
lemmarna
hjärtat

deras röster når mig inte
jag omsluts av din värme




Fri vers av Amirella
Läst 630 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-11-05 17:02



Bookmark and Share


    Camillaa
detta var utsökt :)
2006-08-25

  Peter Stjerngrim VIP
Vilken finstämt innerlig känsla du förmedlar - Den når fram och berör!

Gott Nytt År!
2006-01-02

  Nils Sondefors
Positiv och kärleksfull dikt. Det behövs!
2005-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella