Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hennes skugga

Vad gör jag här. ensam och trött?
Frågan mal i mitt inre

Du sa att du inte ville bli sårad igen
Men DU valde MEJ    Då

Jag måste be för din kärlek
Ändå låter du mej gå

Varje natt slåss jag mot dina demoner
Varje dag vaknar jag tom

Vem sårar vem.
Jag ÄR INTE hon

Jag var en spröd kvist i din hand
där knoppar just börjat växa

Vilken vinst  vann du
när du kastade bort mej

Jag är bara ett eko
I hennes skugga


copyright©Anicha Bjegstarq 2010




Fri vers (Fri form) av Aqeena
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-23 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aqeena
Aqeena