Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda ljus

En sorgesam färd
Insikterna som klarnar

Åker i nattmörker genom stan,
rödljusens spegling glittrar i den våta asfalten

Problemet är adresserat
Känner mej tröstlöst tom

Abonnenten du söker kan inte nås för tillfället...
Return to sender

Gula ljus
-Orkar inte stanna

Jag kände innan jag såg
när din blick började flacka
 
Du sa att du skulle gömma mej undan världen,
låta mej vila hos dej och slicka mina sår

Du sa att jag var viktig,
men sen vände du mej ryggen

Landsbygd, några kala träd längs en frusen åker
Snöslasket gör vägen såphal

Saknar möjligheterna du valde bort
Inte mitt beslut 

Jag förstod inte varför du lekte med mej
Varför lät du mej gå i ensamhet   bredvid

Om, om du tittat ut efter att dörren slagit igen
skulle du då sett mina fotspår när jag gick?

Ensam på riktigt denna gång 
Förbrukad
Missbrukad

copyright©Anicha Bjergstarq 2010




Fri vers (Fri form) av Aqeena
Läst 346 gånger
Publicerad 2010-03-24 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aqeena
Aqeena