Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlor av liv bör odlas i ljus och kärlek 




Odlade pärlor

Loj vaknar kropp och sinnen
av värmande livsbejakande glädje
Till en ny underbar dag

Jag väcktes av ljuset
mitt inre frö sprakar av livskraft
Nyfiken på allt världen har att visa mej

Kvillrande energi och lycka över livets
enorma gåvor och möjligheter
får mej att dansa

Ett andetag och ännu ett,
ljuset sprider sin helande kraft genom kroppen
med tacksamhet vänder jag mej sakta runt

Med mina händer och mitt hjärta öppet
ser jag , in , i det inre,
Här i Nuet vet jag att jag hör hemma

I den cirkel som omgärdar mej står jag fri
och tar emot gåvorna som singlar ner,
likt kronbladen av körsbärsblom

De fäster i mitt hår, faller i mina händer
och lägger sej till ro på mina ögon 
I ljuset som är mitt bo odlar jag pärlor av liv

Ni var min familj här, som ett skal runt ett frö i vila
Jag har vilat, och jag har vaknat nu,  
Livet är min väg, med hjärtat ser jag vart jag vill gå.

Längs en stig kantad med pärlor odlade i ljus och kärlek

 

 

copyright©Anicha Bjergstarq 2010




Fri vers (Fri form) av Aqeena
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-27 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aqeena
Aqeena