Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarsyn

Den imaginära poletten trillade ner med en öronbedövande viskning,
energiklangen vibrerar genom kroppens varje cell...

Ängeln brevid ler lite pillemariskt
med en blinknig
och den kärleksfulla tankens känns tydligt;

-Grattis. Du var värd att vänta på.
♥ ♥ ♥

Lättnad och tårar samsas med klarheterna,
lika självklart som att andas.

Livet är mitt ...
och möjligheterna i evig tid




copyright©Anicha Bjergstarq 2011




Fri vers av Aqeena
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-27 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aqeena
Aqeena